lauantai 20. heinäkuuta 2013

Luottamus on kaiken a ja o.

Olen tehnyt Puten kanssa töitä jo muutaman vuoden (vaikka omana ollut vasta alle vuoden), joten "luottamus side" on alkanut pikkuhiljaa jo kasvaa (toivottavasti ;D). Olen tehnyt mahdollisimman paljon erilaista esim. juoksutus liinassa ja irtona, maastoilu taluttaen ja selästä, agilityä, ohjasajoa, maastakäsittelyä ja muuten vain oleilua. Olen myös alkanut melkein päivittäin harjoittamaan maastakäsittelyä.
En pyri Puten kanssa kilpailuihin tai muihin tilaisuuksiin. Otan treenauksen rennosti ja yritän edetä hitaasti (yritän olla pyytämättä liikaa kerralla). Aikaisemmin mainitsemani asiat ovat mukavaa ajanvietettä, sillä aina ei tarvitse treenata pohkeenväistöjä, sulkuja yms. hikihatussa, vaan välillä voi ottaa rennosti ja tehdä jotain pientä kivaa. Se virkistää omaa sekä hevosen mieltä. ;)
Tavoitteena meillä on Puten kanssa joku päivä käydä kärryilemässä. Kuhan saataisiin jostain lainaan kärryt ja valjaat, kun ei olla omia vielä ostettu. Tarkoituksena treenailla ajoa ja sitten talvella, miksei kesälläkin raahata puita lähi metästä. Mutta, jos nyt yritetään ensin päästä edes ajamaan. :) Olisi myös ihanaa mennä talvella reki ajelulle, mutta niin kuin sanoin ensin ne kärryt perään ja katsotaan mitä siitä sählääntyy. Uskon, että Putte on
Liettuassa asuessaan vetänyt kärryjä, mutta eihän sitä varmasti tiedä.
Tästä se lähtee... toinen kerta ohjasajossa :)


Nyt ollaan jo otettu raviakin ohjasajossa ja muita tehtäviä. Nämä ovat vanhoja kuvia, ehkä  n. vuoden takaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti