sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kolme pistettä...

En oo taas hatkeen kirjottanu, kun ei oo ehti, jaksanu enkä usko, että ihmiset jaksaa lukea samanlaisia tekstejä päivästä toiseen... Joten nyt teen "sarjan" viime kuukausien tapahtumista. ::)

Ensimmäinen piste - maastoilu ja puomit

Ollan pidetty reeniä yllä nyt 8 viikkoa. Tuloksia on syntynyt mm. pitkien käynti maastojen ja kenttäreenin ansiosta.
Kentällä ollaan menty välillä vähän puomeja, jotta saadaan jalkaa nousemaan ja herra katsomaan minne astuu. Myös maasttoilu on auttanut siinä. Ollaan mm. käyti kiipeilemäässä mäkiä. Eikä me mennä mitään kiitollaukkaa vaan päin vastoin me mennään vaan rauhallista käyntiä ja uskokaa pois se on hevoselle jo rankkaa, varsinkin jos lenkillä on pituutta.





Toinen piste - kisat

 Tallilla oli vappukisat 1.5 ja totta kai olin mukana 4:jällä eri ponilla. :D Puomi-ristikko luokan menin Putella. Putte meni hyvin 4vp, koska jalka kolahti, jolloin puomi tippui. Mutta silti 4:jäs sija ja todella ylpeä omistaja !
50-60cm luokan menin Ramseksella ja Mummiksella. Ramsun kanssa meni tosi hyvin! Se oli rento ja mukava toinen sija. Mummiksen kanssa hylky, koska maan vetovoima. ;)
Ensimmäisen 80cm luokkani menin Musella ja ihan super ! Voitto kotiin !

Ramsu 50-60cm 2 sija

<3

Muse 80cm 1 sija :D


Kolmas piste - -54kg/8vk !

Surullinen tosiasiahan on se, että Putella on päässyt kiloja kertymään, mutta kahdeksan viikon takaisella tasaisella treenillä ollaan saatu jo 54kg pois ! Ponissa alkaa näkyäkkin muutosta, mutta jotain ylimääräistä siellä edelleen tahtoo roikkua. ;) Laittaisin vertaus kuvan, mutta ei satu nyt sellaista olemaan.
Pitänee katsella minne massa vie ja mennä mukana. ;)) Me jatketaan kiipeilemistä ja treenejä tavalliseen tapaan. Yritetään pudottaa vielä toiset 50kg!

Mun eka 90cm ! Maneesitreeneissä.

Valkussa hypättiin, myös jännää tynnyri estettä ;)

Estevalkussa :)
Korpikylän kisat hylk. kielto.
Pouni näyttelöissä.
Ottis näyttelöissä :D

Näyttelöjen palkinto kassaa :D
Tästäkin kehkeytyi näköjään hieman kuva painotteinen postaus ;)
(Kuvista kiitokset mm. EA:lle, Oonalle, Minnalle ja Pendelle !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti